DWOS Software

DWOS - A legátfogóbb nyílt szoftver-platform a digitális fogászatban

DWOS jelenleg a leggyorsabban növekvő ilyen rendszer a digitális fogászatban.

Mit nyújt a DWOS platform a felhasználóknak és partnereknek?

  • Első és legfontosabb tény, hogy nyílt platformú, így támogatják a jelenlegi, mindenki számára elérhető technológiák, korlátlanok az adatfájl formátumok, és nincsenek üzleti korlátozások vagy technológiai limitálások.

  • Biztonságosan integrálható számos 3D szkennelési és gyártási munkafolyamatba.

  • Könnyű és egyszerű hozzáférés biztosít a tervezési és gyártási központok számára,

  • Kényelmesen, biztonságoen nyomon követhető adatcserék

  • Teljes mértékben megfelel az ISO 13485 minőségi előírásainak

  • A hitelesített fogászati szoftver mögött álló szakmailag jól képzett csapat folyamatos fejlesztése - és az új és innovatív fogászati alkalmazások és technológiai megoldások rendszeres integrálása a rendszerbe - garantálja azt, hogy a DWOS szoftver és az azt használók ne elavult technológiát használjanak.


Mint az egészségügyi üzletágak számos egyéb területén, úgy mára a fogászati iparágban is teljes mértékben kibontakozott és teret nyert a digitális klinikai minták használata, illetve az automatizált gyártási folyamatok. Ezzel egy időben a fogászati anyagokkal kapcsolatos fejlesztések, a jobb esztétika és biokompatibilitás, teljesen átalakították a fogászati CAD / CAM piacot. Válaszul erre a tendenciára, a Dental Wings kifejlesztett egy innovatív és integrált CAD / CAM megoldásokat kínáló rendszert, amely szignifikánsan javítja a fogpótlások minőségét, növeli a laboratóriumi és klinikai hatékonyságot, a termelékenységet és a jövedelmezőséget.

A Dental Wings szoftver csapata nagy tapasztalattal és alapos ismerettel rendelkezik a fogászati CAD / CAM rendszerekben, így tudja garantálni a legátfogóbb nyílt szoftver platform professzionális minőségét és megbízhatóságát a digitális fogászati iparágban.

A DWOS platform rendkívüli sikerességét és erősségeit a többi iparágban vezető szerepet betöltő cégek is elismerték. A Dental Wings folyamatos és rugalmas fejlesztéseken keresztül szeretne a fogászati laboroknak végtelen technológiai és üzleti lehetőségeket nyújtani.

Ez a fejlett platform lehetőséget biztosít a fogtechnikai laboroknak a rugalmas protetikai tervezésre, legyen az egy beszkennelt gipszminta, egy intra-orális szkennelés, vagy akár egy lenyomatvételi szkennelés, amelyet direktben a fogorvosi rendelőből érkezik.

A DWOS platform nagy eséllyel a világ első számú, vezető nyílt szoftver rendszerévé válhat, melynek legfőbb célja a fogorvosok és a gyártók közötti szakadék áthidalása.

Az alábbiakban látható az orvosok és gyártók között, a DWOS segítségével létrejött információs rendszer ábrája:A nyitott rendszer segítségével sok technológiai fejlesztésbe integrálható a rendszer. Használható például CBCT készülékkel, illetve 3D szkenerrel. Ezek mindegyike összekapcsolható ezzel a szoftverrel. Hasonlóképpen az előzőkben említettekhez, egyre több gyártó berendezés, egyre több összetett munkafolyamat és egyéb szolgáltatás is csatlakozik a DWOS rendszerhez kihasználva annak előnyeit.

Kihasználva a DWOS tervező szoftver rendkívüli képességeit, a legkülönbözőbb munkák kiváló minőségű elvégzésére nyílik lehetőség az adott laborban.

Az integrált és rugalmas Fogászati Hub Rendszer (DHS) révén, minden DWOS felhasználó könnyen továbbíthatja, fogadhatja és kezelheti az adatokat egy teljesen ellenőrzött, nyomon követhető és biztonságos környezetben.


Garantált út a kiváló minőségű termékekhez

Egészen a közelmúltig, a fogászati szakemberek arra kényszerültek, hogy több CAD / CAM rendszert használjanak, illetve csak egy zárt rendszerben mozoghattak, egy beszállítót és egy adott terméket vagy márkát használva.
A CAD/CAM rendszerek számára kifejlesztett teljes mértékben nyitott STL fájlok létrehozása volt a legelső lépés afelé, hogy megvalósuljon a fogászati laborok igényeinek a teljesen szabad és rugalmas kiszolgálása. Azonban ez sem hozta el a kívánt eredmény, mivel a termelési folyamatok és a munkafolyamatok, több gyártó között kerültek elosztásra.

Ma, a DWOS platform ötvözi ezt a két szolgáltatást, kiemelve azok pozitív hozadékát. Ezen a hatékony úton keresztül éri el a vezető fogászati berendezéseket és anyagokat gyártó cégeket, és velük együttműködve garantálja  a maximális minőséget, megbízhatóságot és gyorsaságot.

A Dental Wings büszke arra, hogy egy közös platformot ajánl, amelynek segítségével a fogászati szakemberek hozzáférhetnek a szkennelési és gyártási technológiákhoz, illetve a fogászati alkalmazások és a fogászati anyagok mind nagyobb köréhez.

Weboldal

Kapcsolat

DentiDent Implant Clinc Kft.
2220 Vecsés Lőrinci út 130/A
+36 30 747 9329
© 2011 Dental Wings | Minden jog fenntartva