A gyártó:

A 2007-ben alapított, Dental Wings a világ egyik vezető nyílt fogászati CAD / CAM megoldásokra specializálódott cége, amely a fogászati piac különböző szegmenseiben fejleszt erre a feladatra specializált CAD szoftvereket.

A szoftvereken felül a cég maga fejleszt, gyárt és árusít is ezt a szoftvert alkalmazó 3D szkennereket a fogászati piac részére.
A Dental Wings szoftver platformot, a DWOS-t (Dental Wings Opened Software) több mint 30 országban vezették már be nagy sikerrel, 11 különböző nyelvre fordították le.

A cég központja Kanadában, Montrealban van, itt történik a fő fejlesztési tevékenység, és maga a gyártás is. A technikai háttértámogatási központ Franciaországban, Lyonban található, az európai szerviz pedig Olaszországban.


Minőség:


A minőség iránt elkötelezett Dental Wings célja az ügyfél teljes elégedettségének elérése. Ahhoz, hogy a cég megfeleljen a saját maga által támasztott elvárásoknak, és hozzájáruljon a saját sikeréhez, azon dolgozik, hogy az ügyfeleket kiváló minőségű termékekkel és innovatív szolgáltatásokkal lássa el, miközben ezek teljes mértékben megfelelnek a jogszabályi követelményeknek.

A minőség iránti elkötelezettség magában foglalja az üzlet összes aktivitási szintjét. Meghatározzák, majd nyomon követik az éves célkitűzéseket annak érdekében, hogy folyamatosan javítsák a minőségirányítási rendszert, amely megfelel az ISO 13485 (orvosi eszköz) minősítésnek, amely alapján dolgoznak.

Magyarországi forgalmazó:

A Dental Wings termékek magyarországi forgalmazója a DentiDent Implant Clinic Kft.


Weboldal

Kapcsolat

DentiDent Implant Clinc Kft.
2220 Vecsés Lőrinci út 130/A
+36 30 747 9329
© 2011 Dental Wings | Minden jog fenntartva